"Παίρνω θέση στην κερκίδα" τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Θρύλου !



Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του "Γ. Καραϊσκάκης" στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2019/2020, η διάθεση των οποίων ξεκινά από αύριο Τρίτη (7/5). 




Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019/2020 με μίνι συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι "ερυθρόλευκοι" γίνονται οι πρώτοι που προχωρούν σε μία τέτοια κίνηση και στόχος είναι να σπάσει το φετινό φράγμα των 19.500 διαρκείας.




Στις τιμές των εισιτηρίων παρατηρούνται πάνω - κάτω οι ίδιες τιμές με το κόστος να εκκινεί από τα 60 ευρώ, ενώ υπάρχουν και ειδικές προσφορές για τα παιδιά και τις οικογένειες. Επιπλέον η τιμή θα διαφοροποιείται σε περίπτωση πρόκρισης σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" θα μπορούν να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο για την επόμενη σεζόν από την Τρίτη το πρωί (7/5). 


Το κεντρικό σύνθημα της φετινής καμπάνιας είναι το "Παίρνω θέση στην κερκίδα! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και πάλι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ", το οποίο θα κοσμεί και το εισιτήριο μαζί με σκηνές από τα εντυπωσιακά κορεό των οπαδών. 

Με κάθε αγορά, επίσης, θα ενισχύεται και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση που έγινε από τον υπεύθυνο διαχείρισης Παναγιώτη Μπαντούνα, από το κανάλι του Ολυμπιακού στο Facebook: